Een open plek voor initiatiefrijke en creatieve
mensen die zin hebben in een betere wereld.
Zo iemand als jij dus.

Wat doet SVN

Sinds begin jaren negentig inspireren wij elkaar en anderen, eten en drinken we samen, houden elkaar een spiegel voor en bespreken onze dilemma’s en uitdagingen om zo verder te komen. Het gaat zowel om in-spiratie en ex-spiratie, als het ware om in- en uitademen, om geven en ontvangen. Verder om verfrist te worden, te reflecteren, te vernieuwen, maar ook om te leren.

Lokaal, regionaal en nationaal

SVN maakt onderdeel uit van een internationale beweging. Deze is in 1987 in de Verenigde Staten opgezet door inspirerende en visionaire ondernemers, activisten en investeerders. SVN Nederland maakt deel uit van SVN Europe en -samen met SVN Sweden- zijn wij nog steeds lokaal, regionaal en nationaal actief.

Wat ons samenbindt

De ‘venture’, het waagstuk, van onze leden is wat ons bezighoudt, verbindt en enthousiasmeert. Wij versterken elkaar door mee te doen aan de diepgaande evenementen, boeiende bijeenkomsten en ons jaarlijkse kampvuur. Deze activiteiten worden georganiseerd door onze leden zelf. Zo maken wij gezamenlijk het verschil, mede doordat wij nieuwe ideeën en concepten uitwisselen, nauwer met elkaar samenwerken en nieuwe mensen leren kennen. 

World Improving Entrepreneur
World Improving Entrepreneur

Bestuur

Onze ‘heartquarters’ zijn statutair gevestigd in Amsterdam, en het huidige bestuur van SVN Nederland bestaat uit Anne Stijkel (voorzitter), Arthur Hol (secretaris) en Erik Friedeberg (penningmeester).

Ook lid worden?

Het SVN-lidmaatschap kost 35,- euro ex btw per individu per jaar. We zouden het erg leuk vinden om je te ontmoeten in onze familie van SVN-ers en heten je van harte welkom!

Aanmelden