Een open plek voor initiatiefrijke en creatieve
mensen die zin hebben in een betere wereld.
Zo iemand als jij dus.

Wat doet SVN

Bekijk hier onze 'corporate' SVN trailer, gemaakt door onze collega's in de USA. En lees daaronder meer over het hoe en waarom van SVN Nederland 

 

SVN is op weg, een beweging voor en door de leden. Niet meer een bestuur dat regelt, organiseert en bestuurt, maar een groep bewogen ondernemers, met een wereldverbeterende drive die willen laten zien dat duurzaamheid een kwestie is van intrinsieke motivatie, die zelf de richting van de organisatie stuurt: SVN as a flock!

Heeft SVN dan geen bestuur meer? Zeker wel, maar zij bewegen meer op de achtergrond en hebben plaats gemaakt voor een kerngroep die de redactie van deze website vormt. De kern van SVN is verbinden en communiceren over elkaar en over de verbindingen.

Om dit mogelijk te maken, hebben we deze website gebouwd. Je kunt opgeven dat je mee doet. En als je mee doet, wat je wilt doen voor het netwerk. We letten ondertussen goed op wat er allemaal gebeurt en georganiseerd wordt voor onze doelgroep, en we vragen dat ook aan jou te doen. Deze website is een verzamelplaats van en voor deze initiatieven. We noemen dit: 'Pronken met andermans veren' oftewel + SVN. Naast een paar bijeenkomsten die we in het jaar zelf organiseren, maken we gebruik van wat er al is. Dus als jij iets organiseert en het past binnen de voorbeeldfunctie die we als World Improving Entrepreneurs uitdragen, dan koppelen we dat ook.

We willen er zijn voor mensen en niet voor merken. World Improving Employees zijn net zo welkom om zich aan te sluiten. Ook de World Changing Agents (voorheen ZZP'ers of ZP'ers) zijn welkom, om de ander te helpen er te komen of om zelf te groeien. Alles voor een mooiere, betere en leukere wereld! 

Ik wil mee doen!