SVN Standup Café 'Doorbraakmomenten' 23 januari 's-Hertogenbosch

Datum: 23 januari 2019
Tijd: 18.30 - 21.30 uur
Kosten: €8 per persoon (niet leden: €13,-)
Locatie: Avans Hogeschool, Academie voor Business Innovatie | Onderwijsboulevard 215, 5223 DE ’s-Hertogenbosch
5 minuten lopen aan westkant station

Praktisch: avondeten op eigen gelegenheid bij stationsomgeving ’s Hertogenbosch. Tijdens de avond serveren we diverse drankjes en gezonde snacks.
Kosten: 8 Euro voor leden; 13 Euro voor niet-leden. betaling ter plekke

Zet je jaar op scherp!
Duurzaam ondernemen en innoveren gaat met vallen en opstaan. Hoe blijf je kansen zien? Hoe blijf je op koers in tijden van tegenslag? En wat zorgde ervoor dat je initiatief of bedrijf ineens ging vliegen?

Laat je inspireren door de ’doorbraakverhalen' van 3 SVN-leden:

Vanuit deze 3 invalshoeken en de inzichten van de sprekers ga je zelf in dialoog met de andere deelnemers: wat was jouw doorbraakmoment, hoe herken je dat en hoe maak je van dit jaar jouw ’doorbraakjaar’?

Locatie
We zijn te gast bij Avans Academie voor Business Innovatie, een 4-jarige opleiding gebaseerd op 3 peilers ondernemerschap, creativiteit en de 17 Duurzaamheidsdoelen. Tijdens deze avond zullen er ook studenten aanwezig zijn die luisteren, vragen stellen en meer kunnen vertellen over hun initiatieven.

Kortom, alle reden om je jaar op scherp te zetten!

Tijdens de avond worden video-opnamen gemaakt van de sprekers, onder meer voor een kort videoverslag op onze website. Mocht je niet gefilmd willen worden voor dit doel, laat ons dat op de avond even weten.

Meld je aan door te mailen naar adriaan@openmindsopenworld.com

Niet-leden zijn van harte uitgenodigd te komen kennismaken met SVN, op één van de activiteiten/events. Tot maximaal twee activiteiten/events mogen zij meedoen ('meedraaien'), tegen kosten die circa €5 á  €10,- (afhankelijk van het event) hoger liggen dan voor leden, in het geval van het event op 23 januari: €13,-.

Vanaf de derde activiteit (of event) zullen zij worden uitgenodigd om lid te worden / wordt van hen verwacht dat zij lid worden.
Dit geldt voor alle events/activiteiten van SVN participanten.